Producten gamma

Chaffoteaux biedt multi-energiesystemen voor verwarming en warmwaterproductie aan met de recentste innovaties voor milieubescherming en energiebesparing

Geruggensteund door 100 jaar ervaring en innovaties op het vlak van huishoudelijke warmte biedt Chaffoteaux de professionelen elke dag opnieuw eenvoudige, milieuvriendelijke en voor iedereen toegankelijke oplossingen aan.

 • BADGEISER OP GAS

  BADGEISER OP GAS

   

  Met de Fluendo, biedt Chaffoteaux een sanitair debiet van 11 tot 16 liter/min voor een optimaal sanitair comfort.

  Ontdek de producten
 • Elektrische boilers

  Elektrische boilers

   

  Chaffoteaux biedt een breed gamma aan elektrische boilers, geschikt voor elke configuratie. Uitgerust met een dompel of steatiet weerstand, waarborgt uw Chaffoteaux elektrische boiler sanitair warm water direct beschikbaar.

  Ontdek de producten
 • Condensatieketels

  Condensatieketels

   

  Chaffoteaux biedt een volledig gamma condensatieketels aan om aan al uw behoeften te voldoen. Ze bereiken een energetisch rendement tot 109%. Ze bieden een optimaal comfort in verwarming en warm water. Hiermee kunt u energie besparen en een zuinig verwarmingssysteem gebr

  Ontdek de producten
 • Conventionele ketels

  Conventionele ketels

   

  Een standaard gamma om aan al uw behoeften te voldoen. Goedkoop, staan ​​zij garant voor het comfort verwarming en warm water.

  Ontdek de producten
 • ZONNESYSTEMEN

  ZONNESYSTEMEN

   

  De zon is een onuitputtelijke energiebron. Haar vermogen overstijgt vele malen de energiebehoefte van de planeet. Zonne-energie, van nature schoon, gratis en hernieuwbaar, maakt het tegenwoordig mogelijk om op grote schaal energie binnen ieders bereik te leveren. Kiezen...

  Ontdek de subcategorieën
 • SANITAIRE WARMTEPOMPEN

  SANITAIRE WARMTEPOMPEN

   

  De AQUANEXT sanitaire warmtepompen zijn geschikt voor elke configuratie. Ze laten zich even makkelijk installeren als een elektrische boiler. AQUANEXT is beschikbaar in monoblok of split versie en in verschillende inhoud.

  Ontdek de producten
 • WARMWATERBEREIDERS & CV-BOILERS

  WARMWATERBEREIDERS & CV-BOILERS

   

  Chaffoteaux biedt een volledig gamma aan CV-boilers voor het opslaan van warm water.

  Ontdek de producten

Onze waarden

 • article photo

  Ervaring en innovatie

  100 jaar ervaring
  200 patenten op het vlak van de huishoudelijke warmte

 • article photo

  Nabijheid

  Ons team staat u elke dag opnieuw bij met advies, oplossingen en opleidingen die u helpen in de behoeften van uw klanten te voorzien.

 • article photo

  Eenvoud

  Gezond verstand en eenvoud zijn de leidraad van onze ontwikkelingsactiviteiten en onze commerciële aanpak.

 • article photo

  Toegankelijkheid

  Wij hebben er altijd naar gestreefd u en uw klanten geavanceerde, toegankelijke en competitieve technologieën ter beschikking te stellen.

 • article photo

  Knowhow inzake multi-energiesystemen

  Onze knowhow inzake multi-energiesystemen voor verwarming en sanitair comfort resulteert in milieuvriendelijke oplossingen voor uw klanten