article photo

Om te voldoen aan uw verwachtingen op gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid, engageert Chaffoteaux zich zonder dralen tot een onbetwistbare kwaliteit die beantwoordt aan de meest veeleisende normen en vertaalt zich concreet in 4 acties:

In plaats van eventuele problemen te ontdekken tijdens de finale controles, worden ze gecorrigeerd bij elke etappe van het ontwikkelingsproces.

 

Werkingstest

Deze wordt systematisch voor elke nieuwe component getest. Dit laat toe de mechanische weerstand te valideren alvorens in productie te worden opgenomen.

 

Duurtest

lk wisselstuk en elke component worden onderworpen aan een aantal verouderingstests: extreme temperaturen, drukcyclussen, mechnische choques, ... Ze versnellen het slijtproces en laten toe om eventuele duurzaamheid problemen te anticiperen.

  

De Field test

Laatste etappe alvorens te lanceren is de field test. Deze confronteert het product met zij die het best geplaatst zijn : de professional en de gebruiker. Van de verpakking over de gebruikskaart tot de installatie fiche, alles moet een positieve feed-back krijgen alvorens de productie in serie wordt gelanceerd!

Onze waarden

 • article photo

  Ervaring en innovatie

  100 jaar ervaring
  200 patenten op het vlak van de huishoudelijke warmte

 • article photo

  Nabijheid

  Ons team staat u elke dag opnieuw bij met advies, oplossingen en opleidingen die u helpen in de behoeften van uw klanten te voorzien.

 • article photo

  Eenvoud

  Gezond verstand en eenvoud zijn de leidraad van onze ontwikkelingsactiviteiten en onze commerciële aanpak.

 • article photo

  Toegankelijkheid

  Wij hebben er altijd naar gestreefd u en uw klanten geavanceerde, toegankelijke en competitieve technologieën ter beschikking te stellen.

 • article photo

  Knowhow inzake multi-energiesystemen

  Onze knowhow inzake multi-energiesystemen voor verwarming en sanitair comfort resulteert in milieuvriendelijke oplossingen voor uw klanten