article photo

Leadership

 

Het merk Chaffoteaux maakt deel uit van de Ariston Thermo Group, een internationale leider voor de productie en commercialisering van een volledig gamma van systemen en diensten voor verwarming en sanitair warm water.

 

Een verantwoordelijke en geëngageerde group 

Sociale verantwoordelijkheid is vanaf haar begin, zo’n 80 jaar geleden, een leidend principe geweest voor de acties van de groep. Deze visie van haar oprichter, Aristide Merloni, blijft ook nu nog actueel: “het economisch succes van elk industrieel initiatief heeft slechts waarde als het samengaat met een echt streven naar sociale vooruitgang.”

 

Een groep in actie

Meer dan 250 personen werken voor Research & Development. Hun doel: producten en oplossingen ontwikkelen die meer comfort bieden, het energieverbruik ptimaliseren en de uitstoot van CO2 en andere vervuilende gassen verminderen. Hernieuwbare energiebronnen zijn ook een prioriteit voor de R&D-aanpak van de groep.

Onze waarden

 • article photo

  Ervaring en innovatie

  100 jaar ervaring
  200 patenten op het vlak van de huishoudelijke warmte

 • article photo

  Nabijheid

  Ons team staat u elke dag opnieuw bij met advies, oplossingen en opleidingen die u helpen in de behoeften van uw klanten te voorzien.

 • article photo

  Eenvoud

  Gezond verstand en eenvoud zijn de leidraad van onze ontwikkelingsactiviteiten en onze commerciële aanpak.

 • article photo

  Toegankelijkheid

  Wij hebben er altijd naar gestreefd u en uw klanten geavanceerde, toegankelijke en competitieve technologieën ter beschikking te stellen.

 • article photo

  Knowhow inzake multi-energiesystemen

  Onze knowhow inzake multi-energiesystemen voor verwarming en sanitair comfort resulteert in milieuvriendelijke oplossingen voor uw klanten